EMDR Eindhoven

Heb jij te maken met concentratieproblemen, denk je negatief over jezelf of heb je vaak nachtmerries? Dan is het goed om hier iets aan te laten doen. Er zijn meerdere manieren van therapie waarmee je deze en andere klachten te lijf kunt gaan. Bij MIND pedagogische praktijk ben je altijd aan het juiste adres als je een therapeut zoekt die jou kan helpen om van je klachten af te komen. We zorgen er graag voor dat jij je snel beter gaat voelen en dat je positiever in het leven kunt staan. Neem hiervoor eens een kijkje op onze website om te zien wat voor informatie over dit onderwerp wij allemaal voor je klaar hebben staan.  

EMDR therapie in Eindhoven

EMDR is een vorm van therapie die populair en effectief is. Je kunt met behulp van EMDR bijvoorbeeld een nare gebeurtenis uit je verleden beter verwerken. Het is een vorm van therapie die werkt bij volwassenen, maar waar kinderen en jongeren ook veel profijt bij kunnen hebben. Als je namelijk met een EMDR therapeut in Eindhoven aan de slag gaat, dan zul je veel meer rust gaan ervaren. EMDR in Eindhoven ondergaan is effectief een andere manier van opslaan van je herinneringen. We nemen de herinnering hier niet mee weg, maar zorgen er wel voor dat de negatieve lading bij die herinnering verdwijnt.   

Aan de slag met een EMDR therapeut in Eindhoven

Ben jij op zoek naar EMDR therapie in Eindhoven? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij MIND. We hebben therapeuten klaarstaan die graag met jou aan de slag gaan. Het is een vorm van therapie die ook voor kinderen en jongeren heel effectief kan zijn. Op onze website vind je meer informatie over dit onderwerp, maar je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als je meer wil weten. Je kunt dan ook gelijk een afspraak met ons maken.