EMDR Helmond

Heb jij last van negatieve gedachten en merk je dat deze een slechte invloed hebben op je leven? Dan is het goed om hier een afspraak over te maken met een therapeut van EMDR voor Helmond. Onze EMDR therapie bij Helmond in de buurt is speciaal bedoeld voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen die last hebben van concentratieproblemen, negatieve gedachten en nachtmerries. Een nare herinnering uit het verleden kan nog steeds een enorme impact hebben in het heden. Zeker als deze herinnering niet is verwerkt kan dat negatieve gevolgen hebben. Met EDMR therapie zorg je ervoor dat je eindelijk die negatieve gedachten kunt beginnen verwerken.  

Aan de slag met een EMDR therapeut voor Helmond

We raden je aan om eens contact op te nemen met MIND pedagogische praktijk om jouw negatieve gedachten te lijf te gaan. We willen je graag helpen om deze herinnering te verwerken en er zo anders mee om te gaan. De negatieve gedachten komen voort uit de manier waarop jij deze herinnering steeds weer naar boven haalt in je hoofd. Als je namelijk op een andere manier aan deze herinnering denkt, dan zul je merken dat je hier beter mee om kunt gaan. Meer weten over EMDR en omgaan met negatieve gedachten? Maak dan een afspraak met onze EMDR therapeut voor Helmond.   

Meer weten over EMDR voor Helmond

Als jij EMDR therapie bij Helmond wil volgen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben therapeuten klaarstaan die graag met je aan de slag gaan. Onze psychologen en pedagogen hebben veel ervaring met het helpen verwerken van vervelende gedachten en gaan hiermee graag met je aan de slag. Onze therapie is bedoeld voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen, die erg veel profijt van deze therapie kunnen hebben.