Kinderpsycholoog Helmond

Ben je op zoek naar een kinderpsycholoog voor Helmond en omstreken, waar je met jouw kind heen kunt gaan als je zorgen hebt over de ontwikkeling van jouw kind? Neem dan vandaag nog contact op met MIND pedagogische praktijk. We hebben een klein team aan gedreven professionals voor je klaarstaan, die graag aan de slag gaan met jouw kind. Je kunt bij ons rekenen op een professionele, maar vooral ook persoonlijke aanpak. We bekijken wat er precies aan de hand is met de ontwikkeling van jouw kind, wat wordt voorafgegaan door een uitgebreid psychologisch onderzoek.  

Kinderpsychologie in Helmond

Als je een kind hebt waarvan je het idee heeft dat de ontwikkeling niet helemaal gaat zoals je dat had verwacht, dan is het goed om hier contact over op te nemen met ons. We hebben meerdere verschillende soorten therapie klaarstaan waarmee we jouw kind kunnen behandelen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan cognitieve gedragstherapie, EMDR, speltherapie en schematherapie. Met behulp van deze soorten therapie kunnen wij als kinderpsycholoog voor Helmond en omstreken een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jouw kind.   

Contact opnemen met een kinderpsycholoog voor Helmond

Bij MIND pedagogische praktijk ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een professional die graag met jouw kind aan de slag gaat. Bij onze praktijk heb je te maken met professionals op meerdere verschillende gebieden, die samenwerken om ervoor te zorgen dat jouw kind wordt gesteund in zijn of haar ontwikkeling. Neem contact met ons op als je vragen heeft over onze praktijk, of als je een afspraak wilt maken voor jouw kind. Onze behandelaar neemt dan contact met jou op voor een intakegesprek, waarbij we de klachten met je door gaan spreken. We bekijken dan of wij in onze praktijk de middelen hebben om jouw kind zo goed mogelijk te helpen.