Kindertherapie Nuenen

Ben je op zoek naar een kindertherapeut in Nuenen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij MIND pedagogische praktijk. We hebben een gedreven team aan professionals klaarstaan die graag met jouw kind aan de slag gaan. Bij ons heb je te maken met mensen die op meerdere verschillende gebieden jouw kind kunnen helpen. Ons team bestaat uit een psycholoog die gespecialiseerd is op het gebied van kinderen en jongeren, een orthopedagoog, een cognitief gedragstherapeut en een EMDR therapeut. Daarnaast werken wij ook nog samen met onder andere een weerbaarheidstherapeut en een speltherapeut.  

Je zoekt een kindertherapeut in Nuenen?

Als je op zoek bent naar kindertherapie in Nuenen, dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die MIND pedagogische praktijk je te bieden heeft. We zijn weliswaar niet in Nuenen gevestigd, maar je kunt altijd bij ons langskomen in Eindhoven. Als je jouw kind aanmeldt, wordt er contact met je opgenomen door onze behandelaar. Deze neemt contact met je op voor een intakegesprek, waarbij we de aanmeldreden en klachten met je doornemen. We maken dan een goede inschatting of de hulpvraag van jouw kind wel past binnen onze praktijk. Is dit het geval, dan maken we een inschatting van de duur van de therapie, waarna we een behandelplan opstellen.   

Meer weten over kindertherapie bij Nuenen?

Bij MIND ben je aan het juiste adres als je merkt dat er iets is met de ontwikkeling van jouw kind. We raden je aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als je meer wilt lezen over de mogelijkheden die je bij ons hebt. Je vindt hier uitgebreide informatie over onze specialisaties en de manier waarop wij jouw kind gaan helpen. Je kunt altijd even contact met ons opnemen als je vragen hebt over onze methode. Je kunt dan gelijk, indien gewenst, een afspraak met ons maken voor een intakegesprek.