Over ons

Wij zijn een klein team met betrokken professionals met verschillende achtergronden. Ons team bestaat uit een kind en jeugd psycholoog, orthopedagoog, ambulant begeleider, cognitief gedragstherapeut en EMDR therapeut. Daarnaast werken we samen met een speltherapeut, psychomotorisch therapeut, weerbaarheidstrainer en systeemtherapeut.

Drs. Sandra Donders 
Kind en jeugdpsycholoog / Cognitief Gedragstherapeut   

Voordat ik afstudeerde als psycholoog ben ik een aantal jaren werkzaam geweest binnen de jeugdhulpverlening.  Ik heb onder andere gewerkt met jongeren met ernstige gedragsproblemen binnen de gesloten jeugdzorg, met jongeren binnen de verslavingszorg en met kinderen met hechtingsproblematiek binnen gezinshuizen en behandelgroepen. Met veel plezier heb ik binnen deze organisaties ervaring opgedaan in de jeugdhulpverlening. Nadat ik in 2014 afstudeerde als psycholoog heb ik afscheid genomen van de grotere organisaties en ben ik gaan werken als psycholoog. Ik heb gewerkt in een psychologenpraktijk voor jongeren en volwassenen binnen de basis GGZ en tevens in een huisartsenpraktijk als praktijkondersteuner GGZ. Na mijn afstuderen als basispsycholoog in 2014 ben ik de post master opleiding tot kind en jeugd psycholoog en de opleiding tot cognitief gedragstherapeut gaan volgen. Tevens heb ik de basisopleiding EMDR bij kinderen en jongeren gevolgd.

Jessica Keizers Msc.
Orthopedagoog / Cognitief Gedragstherapeut                                                                                                                

Naast mijn werkzaamheden als orthopedagoog ben ik tevens werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Inmiddels werk ik al ruim tien jaar als juf in het basisonderwijs (onderbouw). In 2016 heb ik mijn master Pedagogiek behaald. Na het behalen van deze master heb ik verdiepende scholing gevolgd op het gebied van onderwijs en leerproblemen. Daarnaast ben ik in opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Binnen pedagogische praktijk MIND richt ik mij met name op de begeleiding en behandeling van jonge kinderen. Tevens ben ik betrokken bij de diagnostiek op het gebied van leerproblemen, dyslexie en dyscalculie. Vanwege mijn achtergrond in het onderwijs heb ik een specialisatie opgebouwd op het gebied van jonge kinderen en leerproblemen.

Lotte van der Kolk                                                                                                                                                                       Ambulant begeleider

Ik heb de studie Social Work gevolgd aan de Hoge school Fontys  in Eindhoven. Ik begeleid kinderen en jongeren thuis en/of op school met dingen waar ze tegen aan lopen en hulp bij kunnen gebruiken. Denk hierbij aan samen huiswerk plannen en maken, samen op zoek naar een vrijetijdsbesteding of samen dingen oefenen die geleerd zijn in de behandeling en nog moeilijk zijn om op school of thuis zelf toe te passen. Hiernaast werk ik ook met kinderen en jongeren met ADHD en autisme in een weekend en vakantieopvang.                                                                                                                                                

Wij zij aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

  • Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP)
  • Vereniging voor Gedrags,- en Cognitieve therapie (VGCT)
  • Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ)
  • Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO)
  • Vereniging EMDR Nederland (VEN)