Over ons

Wij zijn een klein team met betrokken professionals met verschillende achtergronden. Ons team bestaat uit een kind en jeugd psycholoog, orthopedagoog, GZ psycholoog, ambulant begeleider, cognitief gedragstherapeut en EMDR therapeut. Daarnaast werken we samen met verschillende vak therapeuten zoals een speltherapeut, psychomotorisch therapeut, weerbaarheidstrainer en beeldend therapeut.

Sandra Donders  Kind en jeugd Psycholoog/Cognitief Gedragstherapeut VCGT / EMDR therapeut            Voordat ik afstudeerde als psycholoog ben ik een aantal jaren werkzaam geweest binnen de jeugdhulpverlening.  Ik heb onder andere gewerkt met jongeren met ernstige gedragsproblemen binnen de gesloten jeugdzorg, met jongeren binnen de verslavingszorg en met kinderen met hechtingsproblematiek binnen gezinshuizen en behandelgroepen. Met veel plezier heb ik binnen deze organisaties ervaring opgedaan in de jeugdhulpverlening. Nadat ik in 2014 afstudeerde als psycholoog heb ik afscheid genomen van de grotere organisaties en ben ik gaan werken als behandelaar /psycholoog. Ik heb gewerkt in een psychologenpraktijk voor jongeren en volwassenen binnen de basis GGZ en tevens in een huisartsenpraktijk als praktijkondersteuner GGZ. Na mijn afstuderen als basispsycholoog in 2014 ben ik de post master opleiding tot kind en jeugd psycholoog en de opleiding tot cognitief gedragstherapeut gaan volgen. Tevens heb ik de basisopleiding EMDR bij kinderen en jongeren gevolgd.

Jessica Keizers   Orthopedagoog NVO / Cognitief Gedragstherapeut i.o. VCGT                                      Naast mijn werkzaamheden als orthopedagoog ben ik tevens werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Inmiddels werk ik al ruim tien jaar als juf in het basisonderwijs (onderbouw). In 2016 heb ik mijn master Pedagogiek behaald. Na het behalen van deze master heb ik verdiepende scholing gevolgd op het gebied van onderwijs en leerproblemen. Daarnaast ben ik in opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Binnen pedagogische praktijk MIND richt ik mij met name op de begeleiding en behandeling van jonge kinderen. Tevens ben ik betrokken bij de diagnostiek op het gebied van leerproblemen, dyslexie en dyscalculie. Vanwege mijn achtergrond in het onderwijs heb ik een specialisatie opgebouwd op het gebied van jonge kinderen en leerproblemen.

Suzan van den Eelde  GZ psychologe / Cognitief gedragstherapeut i.o. / EMDR therapeut                           

Lotte van der Kolk  Ambulant begeleider 

                                                                                                                                               

Wij zij aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

  • Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP)
  • Vereniging voor Gedrags,- en Cognitieve therapie (VGCT)
  • Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ)
  • Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO)
  • Vereniging EMDR Nederland (VEN)