Psychologisch onderzoek Helmond

Ben je op zoek naar een praktijk in de buurt van Helmond waar je psychologisch onderzoek kunt laten doen? Een praktijk waar je met jouw kind heen kunt gaan als je het vermoeden heeft dat jouw kind zich anders ontwikkeld dan andere kinderen? Neem dan vandaag nog contact op met MIND pedagogische praktijk. We bieden je namelijk graag de mogelijkheid om jouw kind door ons te laten onderzoeken. We bekijken dan wat er precies met jouw kind is waardoor de ontwikkeling anders is dan bij andere kinderen. Heeft jouw kind last van autisme? ADHD? ADD? Na afloop van ons psychodiagnostisch onderzoek bij Helmond kunnen we je hier alles over vertellen.  

Meer weten over psychodiagnostisch onderzoek bij Helmond?

PP Mind is een praktijk waar mensen met verschillende specialisaties op pedagogisch en psychologisch gebied met elkaar samenwerken. Zo kunnen wij jouw kind op de best mogelijke manier onderzoeken. We doen dit aan de hand van vragenlijsten, gesprekken, observaties en psychologische tests. Aan de hand hiervan gaan wij de specifieke vragen die je hebt voor je beantwoorden. Je ontvangt van ons een uitgebreide, schriftelijke rapportage, uiteraard nemen we de uitkomst van het onderzoek ook in persoon met jou door.   

Contact opnemen met PP Mind

Het is goed om jouw kind eens te laten onderzoeken als je het idee heeft dat er iets niet helemaal goed loopt in zijn of haar ontwikkeling. Wij doen onderzoek op meerdere gebieden. Je kunt dan denken aan neurologisch onderzoek, intelligentie onderzoek, onderzoek naar stoornissen als autisme en ADHD, persoonlijkheidsonderzoek, onderzoek naar hechting en gezinsonderzoek. MIND werkt met een klein team aan gedreven professionals, die samenwerken om jou en jouw kind verder te helpen. Neem anders eens een kijkje op onze website om meer te lezen over wat wij allemaal voor jou en je kind kunnen betekenen.