Cognitieve gedragstherapie Eindhoven

Ben je op zoek naar cognitieve gedragstherapie in Eindhoven? Dan ben je bij MIND pedagogische praktijk aan het juiste adres. Bij ons vind je gedreven, enthousiaste mensen die graag met jou aan de slag gaan. We bieden je laagdrempelige pedagogische en psychologische hulpverlening aan bij jou in de regio. Wij willen ervoor zorgen dat jij echt geholpen wordt door onze therapie, vandaar ook dat wij jou behandelmethoden aanbieden die geheel evidence based zijn. Met andere woorden: vormen van therapie waarvan is bewezen dat deze ook daadwerkelijk werken.  

De cognitieve gedragstherapeut voor Eindhoven

Bij MIND zijn we gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie. We bieden deze vorm van therapie dan ook aan voor zowel kinderen als volwassenen. Het is een manier om anders tegen problemen aan te kijken, maar ook om er anders mee om te gaan. Zo kun je ervoor zorgen dat je negatieve, verdrietige gedachten de baas kunt worden. We bespreken dan met jou hoe gedrag, gevoelens en gedachten met elkaar samenhangen. We bekijken dan ook hoe deze zaken met elkaar samen proberen jou in je negatieve gedachten te houden, maar ook hoe je hier juist weer helemaal uit kunt komen. Cognitieve gedragstherapie is een vorm van therapie die snel resultaat geeft en die ook op de langere termijn zeer effectief is.   

Aan de slag met een cognitieve gedragstherapeut in Eindhoven

Deze vorm van therapie is geschikt voor een groot aantal verschillende klachten. Je kunt daarbij denken aan somberheid, depressie, faalangst, verlegenheid en sociale angst, maar ook boze buien, agressie, tics en te weinig zelfvertrouwen. Wil je hier meer over weten? Je vindt op onze website een grote hoeveelheid informatie, maar je kunt er ook voor kiezen om een keer contact met ons op te nemen. We vertellen je graag alles wat je bij onze vorm van therapie kunt verwachten. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak.