Cognitieve gedragstherapie Helmond

Ben jij iemand die vaak zit te piekeren? Heb je sombere gedachten of zou je jezelf zelfs depressief noemen? Dan is het goed om hier zo snel mogelijk iets aan te doen. Als je met deze negatieve gedachten rond blijft lopen, dan worden ze alleen maar erger. Het is zo dat mensen met negatieve gedachten vaak deze gedachten door hun hoofd laten malen, waardoor ze alleen nog maar erger worden. We raden je aan om eens contact op te nemen met MIND Pedagogische Praktijk als jij op zoek bent naar cognitieve gedragstherapie in Helmond en omstreken.  

De cognitieve gedragstherapeut voor Helmond

Bij MIND heb je te maken met psychologen en pedagogen die wel weten hoe jij het beste met je negatieve gedachten om kunt gaan. We vinden het belangrijk om hier zo goed mogelijk tegen in actie te komen, zodat jij er niet bang voor hoeft te zijn dat je jezelf nog ongelukkiger gaat voelen. Bij cognitieve gedragstherapie kijken we waar jouw gedachten vandaan komen, maar ook naar de manier waarop jij hiermee omgaat. Een andere benadering van je negatieve gedachten kan er namelijk voor zorgen dat ze je minder ongelukkig maken. Dit is ook een goede manier om met zaken als faalangst, woede aanvallen en een laag zelfvertrouwen om te gaan.   

Neem contact op met onze cognitieve gedragstherapeut voor Helmond en omstreken

Ben jij op zoek naar cognitieve gedragstherapie bij Helmond in de buurt. MIND is dan de praktijk voor jou. Wij staan klaar om met je aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat jij je snel weer beter gaat voelen. We werken met kinderen, jongeren en jongvolwassenen. We hebben therapeuten klaarstaan die veel ervaring hebben op dit gebied en die graag eens gaan kijken waar jouw problemen vandaan komen. Het is dan natuurlijk zaak om ervoor te zorgen dat je problemen ook zo snel mogelijk worden opgelost.