Kinderpsycholoog Nuenen

Heb je het idee dat er iets niet helemaal in orde is met de ontwikkeling van jouw kind? Of merk je dat jouw kind bepaalde gedragsproblemen heeft? Dan is het goed om hierover eens contact op te nemen met een kinderpsycholoog. Zoek je een kinderpsycholoog in Nuenen? Neem dan vandaag nog contact op met MIND pedagogische praktijk. We zijn dan wel niet in Nuenen gevestigd, maar het is de moeite waard om naar onze praktijk in Eindhoven toe te komen voor de best mogelijke behandeling. Op het gebied van kinderpsychologie voor Nuenen bieden wij je de meest complete behandeling.  

De psycholoog voor jouw kind

Als je jouw kind inschrijft bij MIND, dan neemt een van onze behandelaren contact met je op. We maken dan een afspraak voor een intakegesprek, aan de hand waarvan er een plan van aanpak wordt opgesteld. Het kan nodig zijn dat jouw kind eerst een psychologisch onderzoek doet, waaruit zal blijken wat er precies aan de hand is met jouw kind. Als deze uitkomst bekend is maken we een behandelplan, waarna de kinderpsycholoog voor Nuenen begint met de behandeling van jouw kind. Zo zorg je ervoor dat jouw kind de best mogelijke behandeling krijgt, waarbij je kunt vertrouwen op een goed resultaat.   

Meer weten over kinderpsychologie voor Nuenen?

Als je meer wilt weten over kinderpsychologie bij MIND, dan kun je altijd even een kijkje komen nemen op onze website. We hebben hier uitgebreide informatie klaarstaan over de mogelijkheden die je bij ons hebt. We hebben een gedreven team aan professionals voor jouw kind klaarstaan. Deze mensen hebben allemaal hun eigen specialisaties. Ze werken samen om jouw kind de best mogelijke behandeling te kunnen geven. Je kunt altijd even contact met ons opnemen als je vragen heeft. We staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden, of je van advies te voorzien.