Psychologisch onderzoek Eindhoven

Ben jij op zoek naar een praktijk waar je psychologisch onderzoek bij je kind kunt laten uitvoeren? Dan raden wij je van harte aan om eens te komen kijken bij MIND pedagogische praktijk. Wij verrichten psychologisch onderzoek in Eindhoven, waar we onze mensen voor jou en je kind klaar hebben staan. Wil je meer weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt? Dan kun je altijd even een kijkje komen nemen op onze website. Hier vind je uitgebreide informatie over onze praktijk en onze methodes. We hebben specialisten op verschillende gebieden die samenwerken om jouw kind zo goed mogelijk te helpen.  

Psychodiagnostisch onderzoek in Eindhoven

Merk jij dat er iets is met je kind wat niet bij de gewone ontwikkeling van een kind hoort? Misschien merk je dat je kind bovenmatig somber is, of dat hij of zij het moeilijk heeft met een herinnering aan een nare gebeurtenis uit het verleden. Dit kan een enorme wissel trekken op het leven van je kind. We raden je dan ook aan om door ons een gedegen, nauwkeurig onderzoek te laten doen. Dit doen wij door middel van vragenlijsten, psychologische tests, gesprekken en goed observeren. Als het onderzoek dan klaar is gaan we met jou de uitkomsten doornemen, maar ook bekijken hoe we jouw kind verder gaan behandelen.   

Meer weten over psychologisch onderzoek in Eindhoven?

Als je meer wilt weten over het psychodiagnostisch onderzoek in Eindhoven dat wij voor je uitvoeren, dan raden wij je aan om eens een kijkje op onze website te komen nemen. We hebben hier uitgebreide informatie over onze onderzoeken, maar ook over onze praktijk, voor je klaarstaan. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als je meer wilt weten over de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben. We kunnen dan gelijk een afspraak met je maken voor een eerste intakegesprek.