EMDR Nuenen

Ben jij op zoek naar een therapeut die je kan helpen met het verwerken van problemen waar je mee worstelt? Heb jij negatieve gedachten die je het genieten van je leven belemmeren? Neem dan eens contact om met MIND pedagogische praktijk. We hebben psychologen en pedagogen klaarstaan die graag eens met je gaan kijken hoe jij van deze problemen af komt. Met EMDR maak je van traumatische herinneringen gewone herinneringen. Je verandert de herinnering zelf niet, maar wel de manier waarop je hiermee omgaat. We hebben veel ervaring met het behandelen van kinderen en jongeren met behulp van EMDR en hebben hier veel positieve resultaten mee bereikt.  

Op zoek naar EMDR therapie voor Nuenen?

Als EMDR therapeut voor Nuenen kunnen we je helpen om je herinneringen om te draaien van negatief naar neutraal. Met behulp van EMDR therapie voor Nuenen kunnen we je helpen om een nare herinnering aan een negatieve gebeurtenis in je verleden te nemen en hier anders tegenaan te kijken. Het is een vorm van therapie die prima helpt als je last hebt van bijvoorbeeld concentratieproblemen, negatief denken over jezelf, nachtmerries, angsten en terugkerende gedachten over een nare gebeurtenis. Met EDMR therapie voor Nuenen neem je die gedachte en sla je deze op een andere manier op.   

Anders omgaan met je gedachten

Bij MIND pedagogische praktijk kun je er op rekenen dat je geholpen wordt door mensen met veel ervaring op het gebied van EMDR. We raden je dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als je meer wil weten over wat wij voor je kunnen betekenen. We hebben therapeuten met verschillende specialiteiten in onze praktijk werken, die samenwerken om de best mogelijke behandeling te geven. Wil jij hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op. Je kunt al je vragen bij ons kwijt, maar je kunt natuurlijk ook meteen een afspraak met ons maken.