Kindertherapie Helmond

Ben je op zoek naar een kindertherapeut bij Helmond in de buurt, waar je met jouw kind naartoe kunt gaan? Heb je het idee dat er iets niet helemaal in orde is met de ontwikkeling van jouw kind en wil je hier eens door een professional naar laten kijken? Of heeft jouw kind klachten waar je hem of haar graag mee wil laten helpen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij MIND pedagogische praktijk. We hebben namelijk een gedreven team aan professionals klaarstaan die graag met jouw kind aan de slag gaan. Professionals die als geen ander weten wat er aan gedaan kan worden als jouw kind een afwijkende ontwikkeling doormaakt.  

De kindertherapeut voor Helmond

We vinden het belangrijk om jouw kind goed te leren kennen, zodat we zo goed mogelijk met hem of haar aan de slag kunnen gaan. Vandaar ook dat we beginnen met een intakegesprek, waarmee we een beeld hopen te krijgen van wat jouw kind precies nodig heeft. We kunnen jouw kind daarna op meerdere verschillende manieren helpen. Op het gebied van kindertherapie voor Helmond bieden we cognitieve gedragstherapie, EMDR, speltherapie en schematherapie aan. Elk van deze soorten therapie heeft zo zijn eigen voordelen, we zoeken dan de beste methode voor jouw kind.   

Op zoek naar een kindertherapeut voor Helmond?

Neem vandaag nog contact met ons op als je wilt dat wij zo snel mogelijk met jouw kind aan de slag gaan. We hebben de mensen klaarstaan die als geen ander weten wat er voor therapie er in bepaalde situaties nodig is. Op onze website vindt je meer informatie over onze praktijk. We hebben een gedreven team klaarstaan, waarbij de verschillende behandelaren hun eigen specialisaties hebben. Ze werken samen om ervoor te zorgen dat jouw kind zo goed mogelijk wordt geholpen.