Psychologisch onderzoek Nuenen

Ben je op zoek naar een goede psycholoog die onderzoek kan doen bij Nuenen in de buurt? Dan raden wij jullie aan om eens een kijkje te komen nemen bij MIND pedagogische praktijk. We hebben een team aan therapeuten op meerdere gebieden klaarstaan die samenwerken om jou de best mogelijke ondersteuning te bieden. We raden je dan ook aan om eens op onze website te kijken als je meer wil weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is. We hebben in onze praktijk de mogelijkheid om jouw kind een goed psychologisch onderzoek te laten doen, zodat we goed naar boven kunnen halen hoe we hem of haar het beste kunnen behandelen.  

Psychodiagnostisch onderzoek bij Nuenen

Het is soms nodig om een onderzoek te doen als er iets serieus aan de hand lijkt te zijn met je kind. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de ontwikkeling stagneert of dat je kind rondloopt met nare herinneringen waar het moeilijk mee om kan gaan. We gaan dan om te beginnen eens bekijken op welke vragen er allemaal antwoorden nodig zijn. We maken bij dit onderzoek gebruik van allerhande vragenlijsten, psychologische tests, gesprekken en observaties. Hier ontvang jij dan een schriftelijke rapportage van, waar wij je in vertellen wat wij denken dat de beste methode is om je kind van eventuele psygische problemen af te helpen.   

Meer weten over psychodiagnostisch onderzoek bij Nuenen?

MIND is gevestigd in Eindhoven. Zoek jij dan ook een specialist op het gebied van psychologisch onderzoek in Nuenen, dan raden wij je aan om gewoon eens bij ons langs te komen. Je kunt altijd even op onze website kijken, waar we meer informatie over ons bedrijf voor je klaar hebben staan. Hier vind je ook onze contactinformatie, waarmee je eenvoudig contact met ons op kunt nemen voor het maken van een afspraak.